Office 365

Office 365

Office 365 programı ile akademisyenler, öğrenciler, kurum ve kuruluşlarda görev alanlar veya isteğe bağlı kullanıcılar bulundukları her alandan işlemlerini yapabilirler. Office uygulaması, kullanıcı kitlesinde yer alan herkese yönelik pek çok avantaj ve kolaylık sağlamaktadır. Programın kullanıcı dostu olarak düzenlenmesi, ilk defa kullanacak olanlar tarafından oldukça destek görmektedir. Bunun yanı sıra programa sürekli dâhil edilen yenilikler de kullanıcıların takdirini almaktadır.

Office programının kullanılabileceği alanları 4 ana gruba ayırabiliriz. Bunlar; ev, iş, kurumsal ve eğitim alanlarıdır. Teknoloji çağında yer alan hayatımız, kişilerin internetle yapılan işlemlerle iç içe yaşamasını sağlamaktadır. İş hayatının yanı sıra eğitim hayatı veya uzaktan çalışma programında yer alan kişilerinde, sıklıkla kullandığı programlar günlük işlerin çok daha hızlı halledilmesini sağlamaktadır.

İşyerinde Office Programı

Office 365 programı özellikle iş hayatında tercih edilen bir programdır. İşyerlerinden oldukça avantaj sağlayan bu sistemin sağladığı imkânlardan bahsedecek olursak;

• Sadece işyeri alanında değil, bulunulan her alanda işler devam ettirilebilir

• Bulut depolama sistemi uygulaması yapılabilir

• Canlı toplantılar düzenlenebilir

• E-pota ve takvim kullanımı ile çalışma arkadaşlarıyla işbirliği sağlanabilir

• Siber saldırılara karşı korunaklıdır

• Müşteri verileri korunabilir

• Cihaz güvenliği sağlanır

• Kimlik ve erişim yönetimi sağlanır

• Maliyet azaltılabilir

• Sürekliliği olan işlemler, otomatik hale alınabilir

Kurumsal Office Programı

Office 365 programı, kurumsal firmalar tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Bulut tabanlı üretkenlik lideri olarak ilan edilen program, kurumların üst seviyelere taşınmasını sağlar. Uygulama sayesinde Microsoft Teams, Word, Excel, Power Point uygulamalarının yanı sıra akıllı bulut hizmetleri ve dünya çapında güvenlik sağlayan bulut platformunun avantajlarını uygulama ile keşfedebilirsiniz.

Programın, kurumsal alanlarda ve iş hayatında sağladığı bir diğer avantaj ise zaman kazancı olmaktadır. İstatistik olarak düzenlenen raporlara göre, kullanılan programlar sayesinde yılda ortalama 12.000 saat kazanç sağlanmaktadır. Kazanılan bu süre sayesinde, yapılan işler artışa geçerek, firmaların üst seviyelere kısa sürede ulaşması sağlanır.

Program içerisinde yer alan uygulamalar sayesinde, ekip çalışmaları da daha kolay şekilde olmaktadır. Office 365 programının içeriğinde yer alan uygulamalarla, düzenli toplantı yapılabilmektedir. Kurum ve kuruluşlar için hem zaman kazancı hem de maddi kazanç sağlayan bir sistemdir.